De belangrijkste voordelen van PreGa-precisieverzinken op een rij

Instelbare laagdiktes, ook mogelijk overeenkomstig DIN 1461-specificaties

Micro-ruw oppervlak voor het coaten zonder sweepen

Bestand tegen krachten: hardheid van meer dan HV 270

Kant-en-klare componenten die vrijwel niet nabewerkt hoeven te worden

Markeringen blijven leesbaar: gestanst, gestempeld of gelaserd

Hoge reproduceerbaarheid, constante kwaliteit, absoluut geschikt voor serieproductie

PreGa-precisieverzinken: het innovatieve thermisch verzinken voor complexe onderdelen

Wij beginnen daar waar het traditionele thermisch verzinken de grenzen heeft bereikt: PreGa-precisieverzinken is het innovatieve verzinken op hoge temperatuur voor complexe componenten van 500 g tot 800 kg. Individuele corrosiebescherming – betrouwbare reproductie en absoluut geschikt voor serieproductie.

Dankzij een speciale fasevorming van een ijzer-zinklegering en de lage viscositeit van het gesmolten zink bij hoge temperaturen realiseren wij bijzonder dunne laagdiktes met specifieke mechanische eigenschappen en een langdurige beschermende werking overeenkomstig DIN EN ISO 14713-1. En voor de volgende coatings – bijvoorbeeld in het duplexsysteem in combinatie met een poedercoating – biedt PreGa-precisieverzinken een zeer goede primer.

Dit maakt PreGa-precisieverzinken een ideaal en kosteneffectief alternatief voor alle onderdelen met speciale eisen en complexe geometrieën, waarbij het verzinken op normale temperatuur en centrifugaal verzinken hun grenzen bereiken. Laat u adviseren door ons team van experts!

Drie baden voor nieuwe oplossingen

Met drie inductief verwarmde baden op de locaties Kreuztal (NRW) en Mook (NL) openen wij nieuwe mogelijkheden voor het thermisch verzinken van complexe componenten. En dat met badafmetingen van 4 m lang, 1 m breed en 2 m diep, dus zelfs geschikt voor grote componenten met een gewicht van 500 g tot maximaal 800 kg – natuurlijk ook in serie.

content image slider image
content image slider image
content image slider image
content image slider image

Deze bedrijven vertrouwen op PreGa

Veel bedrijven in de meest uiteenlopende branches zoals de automotive, bedrijfsvoertuigen, verbindingstechniek, energietechnologie, spoorwegtechnologie, geotechnologie of transporttechniek, machinebouw, tuinmeubelen en steigerbouw vertrouwen al op de speciale mogelijkheden die PreGa-precisieverzinken hen biedt. Wanneer wordt u één van hen?

PreGa-precisieverzinken: het innovatieve thermisch verzinken voor speciale uitdagingen

PreGa-precisieverzinken opent een hele wereld aan nieuwe mogelijkheden voor het nauwkeurig thermisch verzinken van componenten waar u nog niet eens aan verzinken als middel voor de bescherming van oppervlakken hebt gedacht.

Een voorbeeld: de nieuwe Zugspitze-kabelbaan breekt alle records. De stalen constructiekolom bereikt tenslotte een hoogte van 127 meter. Voor de zeer veeleisende corrosiebescherming van de schroefdraadverankeringen voldoet PreGa-precisieverzinken aan de hoogste eisen op het gebied van corrosiebescherming, met een minimaal sterkteverlies. Met uiterst nauwkeurige componenten die ervoor zorgen dat alles ook onder moeilijke omstandigheden precies past.

KWALITEIT IN SERIE

Ook in het proces van de serieproductie kunt u 100% op PreGa-precisieverzinken vertrouwen. Met een hoge mate van reproduceerbaarheid en constante kwaliteitsnormen overeenkomstig DIN EN ISO 1461.

Bekijk hier de video over het proces van PreGa-precisieverzinken!

Gelieve onze marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken. Je kunt hem ook bekijken op YouTube: Bekijk op YouTube
Bescherming voor
de volgende generatie
Coatinc PreGa tilt duurzaamheid in de thermisch verzinkende industrie naar een nieuw niveau. Volledig zonder fossiele brandstoffen in het kernproces. Met een loodvrij zinkbad. En uitgebreide recycling tijdens het proces.

Met de moderne filtersystemen onderschrijdt Coatinc PreGa de grenswaarden van de technische instructies voor het beheersen van de luchtverontreiniging tot wel 50%.

Dankzij de inductieve verwarming van onze keramische baden met elektriciteit als energiebron stoten wij tijdens het kernproces lokaal geen CO2 uit

Op de locatie in Kreuztal produceren wij een deel van de elektriciteit die wij nodig hebben zelf. En in Mook komt 100% van de elektriciteit voor het bad uit hernieuwbare bronnen.

PreGa – onderdeel van The Coatinc Company

Als onderdeel van The Coatinc Company bouwt PreGa voort op de kennis, kracht en innovatiekracht van het oudste familiebedrijf van Duitsland, met 500 jaar ervaring in de bewerking van staal. In dit sterke netwerk is Coatinc PreGa uw one-stop-shop voor het gehele verzinkproces: een vast aanspreekpunt dat vanuit 22 locaties wereldwijd alle processen en diensten levert die u nodig heeft voor de succesvolle afhandeling van uw projecten.

Heeft u nog vragen?

Dan voorzien onze experts u bij het vinden en uitvoeren van ideeën graag van persoonlijk advies. Het enige wat nodig is, is een telefoontje of e-mail!

Sivathas Ganeshathas

Key Account Management

Bianca Overesch

Klantenservice binnendienst

Desiree Spekking

Goederenontvangst en binnendienst

Maak uw wensen kenbaar en geef uw contactgegevens aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Maak uw keuze
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw naam in
Vul hier uw E-mail in

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen. Wij zullen snelstmogelijk contact met u opnemen.